Qeverisja e Korporatave

 BKT e vlerëson transparencën ndaj aksionerëve, punonjësve dhe grupeve të tjera te interesit si një përgjegjësi kryesore të saj në kuadër të zbatimit të praktikave më të mira në parimet e qeverisjes së korporatave. Për këtë arsye ju mund të gjeni këtu të gjithë informacionin financiar dhe jo-financiar të përditësuar në lidhje me BKT.
Banka Kombetare Tregtare copyright 2018
Qendra Kontaktuese +383 (0) 38 666 666 : Harta : Kontakt
Web Kredi
Na gjeni edhe nė:
Banka Kombėtare Tregtare Kosovė Sh.A. – merr pjesė detyrueshėm nė Fondin e Sigurimit tė Depozitave tė Republikės sė Kosovės.