Fito 50 Euro

 “FITO 50 EURO ME BKT PRIMA KARTË”

 
Paguaj me kartë krediti Prima në POS të BKT-së 

 Pompa të benzines

·         Markete

·         Restorante

dhe fito 10% të shumës, deri në 50 EUR.

 

KARTAT PJESËMARRËSE NË KAMPANJË:

 Të gjitha Kartat e Kreditit MasterCard Standard, MasterCard Gold, Visa Classic dhe Visa Gold të lëshuara nga BKT Kosova.
 

KUSHTET E KAMPANJËS:
 

Transakcionet e vlefshme për të marrë pjesë në kampanjë janë:

 

·         Blerjet në POS të BKT-së të kryera me kartat e kreditit Prima Visa dhe MasterCard.

·         Paradhëniet Cash nuk do të konsiderohen si transaksione të vlefshme.

·         Çdo transaksion në vlerë prej 30 EUR e më shumë do të jetë pjesë e kampanjës.

·         Vlera maksimale që mund të përfitojë një kartëmbajtës është 50 EUR.

 
INFORMATË E RËNDËSISHME
 

·         Kartëmbajtesit e kualifikuar duhet të dergojnë SMS në numrin e tel 50066 me tekst: BKT-HAPSIRË-Numri personal i ID-së (p.sh: BKT 1234567891).

·         Kartëmbajtësit janë përgjegjës për tarifat e operatorit të tyre celular për dërgimin dhe marrjen e çdo SMS-i.

 
TË TJERA
 

·         Kartëmbajtësit e Kartave BKT Prima VISA dhe MasterCard nuk mund të përfitojnë zbritje për veprimet e kryera para apo pas periudhës së fushatës.

·         Shpërblimi që përfitohet nga kartat shtesë do të kreditohet në llogarinë e kartëmbajtësit kryesor.

·         Banka Kombëtare Tregtare ruan të drejtën ekskluzive të ndryshojë, pezullojë ose përfundojë këtë fushatë pa lajmërim paraprak dhe nuk është përgjegjëse ndaj asnjë kartëmbajtësi për këto ndryshime, pezullime apo përfundime.

 
SHPERNDARJA E PËRFITIMEVE
 

Shpërndarja e përfitimeve do të kryhet në Pasqyrën Mujore Pasardhëse të kartës.

 

 

Kjo ofertë është e vlefshme nga data 1 deri  30 Shtator 2017.
Banka Kombetare Tregtare copyright 2009
Qendra Kontaktuese +381 (0) 38 666 666 : Harta : Kontakt
Web Kredi
Na gjeni edhe ne:
Banka Kombėtare Tregtare – Dega nė Kosovė merr pjesė detyrueshėm nė Fondin e Sigurimit tė Depozitave tė Republikės sė Kosovės.