Burimet Njerėzore

 

Burimet Njerëzore
 
Element dinamik për rritjen e BKT-së
 
Ne i konsiderojmë burimet njerëzore si një faktor të rëndësishëm për rritjen e biznesit tonë dhe për këtë arsye ne investojmë sistematikisht në selektimin, trajnimin, vlerësimin, qëndrushmërine dhe avancimin e punonjësve.
 
Departamenti i Burimeve Njerëzore
Tel: +383 (0) 38 666 666
e-mail: hrkosove@bkt.com.al
 


Banka Kombetare Tregtare copyright 2018
Qendra Kontaktuese +383 (0) 38 666 666 : Harta : Kontakt
Web Kredi
Na gjeni edhe nė:
Banka Kombėtare Tregtare Kosovė Sh.A. – merr pjesė detyrueshėm nė Fondin e Sigurimit tė Depozitave tė Republikės sė Kosovės.