Investimet

Këtu do të mund të merrni informacionet që ju duhen për të menaxhuar më së miri dhe në mënyrën më të sigurtë dhe të besueshme kursimet tuaja me anë të depozitave të ndryshme apo mënyrave të tjera të investimit.
Banka Kombetare Tregtare copyright 2018
Qendra Kontaktuese +383 (0) 38 666 666 : Harta : Kontakt
Web Kredi
Na gjeni edhe nė:
Banka Kombėtare Tregtare Kosovė Sh.A. – merr pjesė detyrueshėm nė Fondin e Sigurimit tė Depozitave tė Republikės sė Kosovės.