Pėrgjegjshmėria Sociale

BKT anagazhohet në shumë projekte të lidhura me mjedisin, komunitetin dhe përgjegjshmërinë sociale, në mënyrë që të japë një kontribut për shoqërinë, si dhe të krijojë vlera për vendin duke paguar taksa, duke ofruar produkte dhe shërbime cilësore dhe përmes krijimit të mundësive për punësim.

Përshkrimi i konceptit të pëgjegjshmërisë sociale të BKT-së është i bazuar në parimin “Kontribo për shoqërinë”. Nga kjo pikëpamje në mënyrë direkte ose indirekte BKT mbështet artet e ndryshme, sportin si dhe aktivitetet e edukimit.

Instrumentet e përgjegjshmërisë sociale më të rëndësishme të BKT-së janë sponzorizimet, aktivitetet dhe disa vepra bamirësie që reflektojnë vlerat e institucionit ndaj shoqërisë dhe të punësuarve.Banka Kombetare Tregtare copyright 2018
Qendra Kontaktuese +383 (0) 38 666 666 : Harta : Kontakt
Web Kredi
Na gjeni edhe nė:
Banka Kombėtare Tregtare Kosovė Sh.A. – merr pjesė detyrueshėm nė Fondin e Sigurimit tė Depozitave tė Republikės sė Kosovės.