Me kartat e kreditit BKT PRIMA blini me 0% interes deri në 12 këste, dhe filloni të paguani këstin e parë pas 3 muajve!

  • Për blerjet me këste gjatë muajit Tetor 2019, fillo pagesën në muajin Janar 2020.
  • Për blerjet me këste gjatë muajit Nëntor 2019, fillo pagesën në muajin Shkurt 2020.
  • Për blerjet me këste gjatë muajit Dhjetor 2019, fillo pagesën në muajin Mars 2020.

Pjesëmarrësit në Kampanjë:

 Pjesëmarrës në kampanjë do të jenë të gjithë kartëmbajtesit e kartave të kreditit individuale të lëshuara nga BKT: MasterCard Standard, MasterCard Gold, VISA Classic dhe VISA Gold.

Transaksionet e vlefshme për pjesëmarrje në kampanjë duhet të përmbushin kriteret e mëposhtme:

  • Të vlefshme për fushatë konsiderohen vetëm blerjet me këste në POS terminalet e BKT-së.
  • Nuk ka vlerë minimale apo maksimale për transaksione. Të gjitha transaksionet me këste marrin pjesë, pavarësisht nga shuma.

Kohëzgjatja e Kampanjës:

Nga 01 Tetor deri më 31 Dhjetor 2019.

Na Kontakto

+383 38 666 666