Pjesëmarrësit në Kampanjë:

Pjesëmarrës në kampanjë do të jenë të gjithë kartëmbajtesit e kartave te kreditit individuale të lëshuar nga BKT: MasterCard Standard, MasterCard Gold, Visa Classic dhe Visa Gold.

  • Të vlefshme për fushatë konsiderohen vetëm blerjet me këste me kartat Prima në POS-et e BKT-së tek të gjitha kategoritë e tregtarëve.
  • Të vlefshme konsiderohen vetëm transaksionet e kryera brenda Kosovë
  • Nuk ka vlerë minimale apo maksimale për transaksionet. Të gjitha transaksionet marrin pjesë pavarësisht nga shuma.

Kohëzgjatja e Kampanjës nga 18 Maj 2020 deri me datë 30 Qershor 2020.

Blej tani dhe fillo pagesën pas 3 muajve!

 

 

 

Na Kontakto

+383 38 666 666