KUSHTET E KREDISË:

 • Norma e Interesit duke filluar nga 5.69%
 • Shpenzimet Administrative: 0%
 • Norma Efektive e Interesit duke filluar nga 5.84%
 • Shuma maksimale e kredisë: 40,000 EUR
 • Kohëzgjatja e kredisë: 60 muaj

 DOKUMENTACIONI I KËRKUAR:

 • Kopje e ID ose pasaportës
 • Kontrata e punës
 • Ndalesa administrative mbi pagën
 • Të ardhura tjera nga familja (nëse ka)
 • Fatura nga Auto Sallon Ylberi
 • Kontrata e shitëblerjes

SHEMBUJ DHE SQARIME:

Kredi për Veturë 10,000 20,000 30,000
Norma nominale e interesit* 5.69% 5.69% 5.69%
Norma efektive e interesit  5.84% 5.84% 5.84%
Periudha kohore 24 muaj 36 muaj 60 muaj
Kësti mujor 441.88 € 605.73 € 575.80 €
Shpenzimet administrative* 0.0% 0.0% 0.0%
Shuma totale e kredisë që duhet të shlyhet deri në maturim 10,605.11 € 21,806.35 € 34,547.98 €

*Norma e Interesit ofrohet në bashkëpunim me Auto Sallon Ylberi, për të mësuar më shumë rreth ofertës, ju lutem të vizitoni degën më të afërt të BKT-së, na kontaktoni përmes 038666666 ose shkruani e-mail në ks-customerservice@bkt.com.al.

 

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android