Ofertë atraktive për blerjen e veturës me BKT Kosova dhe Auto Mita.

Merr kredi përmes BKT Kosova dhe blej veturën e ëndrrave.

Nissan Qashqai
Acenta 158 KF – Automatik
Vetëm 369 në muaj
Norma efektive e interesit 5.05% për 7 vite
0.5% shpenzime administrative
Garancion 3 vite – 1 servis dhe 1 vit Kasko Falas

Renault Clio
equilibre 90 TCe – Automatik
Vetëm 196 në muaj
Norma efektive e interesit 5.05% për 7 vite
0.5% shpenzime administrative
Garancion 5 vite – 1 servis dhe 1 vit Kasko Falas

Renault Clio
equilibre 90 TCe – Automatik
Vetëm 199 në muaj
Norma efektive e interesit 5.05% për 7 vite
0.5% shpenzime administrative
Garancion 5 vite – 1 servis dhe 1 vit Kasko Falas

Dacia Logan
Comfort 1.0T 90KF – Automatik
Vetëm 196 në muaj
Norma efektive e interesit 5.05% për 7 vite
0.5% shpenzime administrative
Garancion 5 vite – 1 servis dhe 1 vit Kasko Falas

Renault Kadjar
Intense 1.5 Dizell 115KF – Automatik
Vetëm 336 në muaj
Norma efektive e interesit 5.05% për 7 vite
0.5% shpenzime administrative
Garancion 5 vite – 1 servis dhe 1 vit Kasko Falas


SHEMBUJ DHE SQARIME

KUSHTET E KREDISË
• Shuma maksimale e kredisë 30,000 EUR
• Kohëzgjatja e kredisë 84 muaj
• Pjesëmarrja e klientit 0-20%
• Shpenzime administrative 0.50%

NORMA E INTERESIT:
Për pagëmarrësit e BKT dhe te gjitha katergorite e klienteve:

• Norma e interesit duke filluar nga 4.79%
• Norma efektive e interesit duke filluar nga 5.05%

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android