Me BKT PRIMA blej dhuratë për Shën Valentin dhe paguaj pas 3 muajve me 0% interes. Vlen për blerjet me këste në POS te BKT-së deri më 31 Mars 2020.

 

Na Kontakto

+383 38 666 666