KUSHTET E KREDISË

 • Shuma maksimale e kredisë 200,000 EUR
 • Kohëzgjatja e kredisë 180 muaj – Për Emigrantet deri ne 120 muaj
 • 20% pjesëmarrja e klientit
 • 1% shpenzime administrative

NORMA E INTERESIT

 1. Për klientët që marrin pagën në BKT: norma e interesit duke filluar nga 4% dhe normë efektive të interesit 4.50% fikse për (60 M)
 2. Për klientët që marrin pagën në Banka tjera/ vetë punësuarit:norma e interesit duke filluar nga 5% dhe normë efektive të interesit 5.55% fikse për (60 M)
 3. Për Emigrantët: norma e interesit duke filluar nga 7.90% dhe normë efektive të interesit 8.65% fikse për (60 M)

DOKUMENTACIONI I KËRKUAR

 • Kopje e ID ose pasaportës
 • Kontrata e punës
 • Certifikata e biznesit dhe gjendja e ATK-së për klientët me të hyra nga biznesi
 • Ndalesa administrative (Nëse klienti e pranon pagën përmes BKT)
 • Kontrata e qerasë dhe gjendja e llogarisë
 • Gjendja e llogarisë (minimum për 6 muajt e fundit)
 • Fatura publike
 • Kontrata e shitë blerjes

Për çfarëdo ankese apo komenti ju lutem na kontaktoni në +383 38 666 666,
E-mail: ks-customerservice@bkt.com.al, apo shkruani letër në Zyrën Administrative, Qyteza Pejton, Rr. Ukshin Hoti, nr.29 Prishtinë.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android