Campaigns

Here you can see our campaigns based on different categories.

Swiss Work Construction SHPK

BKT dhe Swiss Work Construction SHPK

SmartPay QR

Transfer funds easier and faster using the QR Code

Attractive offer to buy an apartment

BKT dhe VG Construction Plus

Loan with special conditions to buy an apartment

BKT Kosova and Isa SHPK në Skenderaj

Make your dream come true at ELIZA Complex

Offer from BKT Kosova and Cima Construction

Ofertë atraktive për blerje të veturës tek “Auto Siqani”

Përfito kredi me kushte të volitshme dhe aprovim brenda 20 minutave!

Attractive offer for car purchase at “Auto Kaçandolli”

With favorable terms, preferential interest rate and approval within 20 minutes!

BKT and Auto Mita

With preferential rates and conditions and approval within 20 minutes!

Take a Loan with 0% Interest…

...by transferring your salary through BKT!

Mobilo shtëpinë me 0% Interes

...vetëm me “Enza Home”!

BKT Kosova dhe Auto Mita SHPK

OFERTË ATRAKTIVE PËR BLERJE TË VETURËS

Spring Package

BKT Kosova presents to you the "Spring Package" offer for Salary Accounts, Individual Loans and Deposits.

Become owner of your dream house!

Get acquainted with our solutions and most convenient loan benefits, in order to make your dream come true.

Kredi personale që i plotëson dëshirat tuaja!

Njihuni me mënyrat dhe benefitet më të përshtatshme të kredisë për ta bërë ëndrrën tuaj realitet.

BKT- Kredi për veturë të re

Ofertë atraktive nga BKT- Kredi për veturë të re

Allmakes Global Services

Bëhuni pronar i automjetit tuaj me kredi të volitshme nga BKT!

Lesna SH.P.K

Attractive offer to buy an apartment at “Lesna shpk”

Mercom

Bëhuni pronar I automjetit të tipit peugeot nga Mercom me kredi të volitshme nga BKT

Arseko

Attractive offer to buy an apartment at “Arseko”

Fidani & Jakova

Ofertë atraktive për blerje banese në “Fidani & Jakova”

Aldex Qeramika

Attractive offer to buy an apartment at “Aldex shpk”

Gështenja Company

Ofertë atraktive për blerje të banesës në kompleksin “Gështenja Company”

Peja Hill – Housing Loans

Attractive offer for house purchase at "Peja Hill"

American School of Kosova

Banka Kombëtare Tregtare në bashkëpunim me American School of Kosova ofron lehtësim në financim me ekspres kredi

International Maarif School of Kosova

Banka Kombëtare Tregtare në bashkëpunim me International Maarif School of Kosova ofron lehtësim në financim me ekspres kredi

Chelsea Point

Ofertë atraktive për blerje shtëpie në “Chelsea Point”

Roof Group

Ofertë atraktive për blerje banese në “Roof Group”

Toyota nga Autotrade

Bëhuni pronar i automjetit të tipit Toyota nga autotrade me kredi të volitshme nga BKT

Video Library

video-icon