KUSHTET E KREDISË

 • Shuma maksimale e kredisë 100,000 EUR
 • Kohëzgjatja e kredisë 180 muaj / Për Emigrantë 120 Muaj
 • Pjesëmarrja e klientit 20%
 • Për klientët që marrin pagën në BKT – shpenzime administrative 0.50%
 • Për klientët që marrin pagën në Banka tjera dhe Emigrantët – shpenzime administrative 1%

NORMA E INTERESIT

 • Për klientët që marrin pagën në BKT: norma e interesit duke filluar nga 4.50% fikse dhe normë efektive të interesit 4.81% për 60 muaj fix
 • Për klientët që marrin pagën në Banka tjera: norma e interesit duke filluar nga 5.50% fikse dhe normë efektive të interesit 6.08% për 60 muaj fix
 • Për Emigrantët: norma e interesit duke filluar nga 6.40% fikse dhe normë efektive të interesit 7.04% për 60 muaj fix

DOKUMENTACIONI I KËRKUAR

 • Kopje e ID ose pasaportës
 • Kontrata e punës
 • Çertifikata e biznesit dhe gjendja e ATK-së për klientët me të hyra nga biznesi
 • Ndalesa administrative (Nëse klienti e pranon pagën përmes BKT-së)
 • Kontrata e qerasë dhe gjendja e llogarisë
 • Gjendja e llogarisë (minimum për 6 muajt e fundit)
 • Fatura publike
 • Kontrata e shitblerjes

Për çfarëdo ankese apo komenti ju lutem na kontaktoni në +383 38 666 666,
E-mail: ks-customerservice@bkt.com.al, apo shkruani letër në Zyren Administrative, Qyteza Pejton, Rr.Ukshin Hoti, nr.29, Prishtinë.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android