OFERTË ATRAKTIVE PËR BLERJE TË SHTËPISË NË KOMPLEKSIN “RIERA”

 

KUSHTET E KREDISË:

 • Shuma maksimale e kredisë 200,000 EUR
 • Kohëzgjatja e kredisë 180 muaj – Për diasporën deri në 120 muaj
 • 20% pjesëmarrja e klientit
 • Shpenzime administrative 1%

NORMA E INTERESIT

 • Për klientët që marrin pagën në BKT: norma e interesit duke filluar nga 3.99% dhe normë efektive të interesit 4.49% fikse për (60 M).
 • Për klientët që marrin pagën në Banka tjera/ të vetëpunësuarit: norma e interesit duke filluar nga 7.00% fikse dhe normë efektive të interesit 7.68% për (60 M).
 • Për diasporën: norma e interesit duke filluar nga 7.50% dhe normë efektive të interesit 8.22% fikse për (60 M).

 

DOKUMENTACIONI I KËRKUAR:

 • Kopje e ID ose pasaportës
 • Kontrata e punës
 • Çertifikata e biznesit dhe gjendja e ATK-së për klientët me të hyra nga biznesi
 • Ndalesa administrative (Nëse klienti e pranon pagën përmes BKT)
 • Kontrata e qerasë dhe gjendja e llogarisë
 • Gjendja e llogarisë (minimum për 6 muajt e fundit)
 • Fatura publike
 • Kontrata e shitëblerjes

 

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android