Mundësi unike për klientët te cilët përdorin shërbimin BKT Mobile dhe klientët te cilët shkarkojnë dhe regjistrohen në shërbimin BKT Mobile.

Shpërblimi për muajin Maj 2022:

Trotinet Elektrik MS ENERGY N1

Pjesëmarrësit në Kampanjë:

Pjesëmarrës në kampanjë do të jenë të gjithë klientët e regjistruar dhe ata të cilët regjistrohen gjatë muajit Maj 2022 në BKT Mobile.

  1. Përdoruesit e rinj: Shkarko aplikacionin BKT Mobile dhe regjistrohu brenda muajit Maj për të qenë fitues potencial.
  2. Përdoruesit aktualë: Paguaj detyrimin e Kartelës së Kreditit përmes BKT Mobile brenda muajit Maj, për të qenë fitues potencial.

Për t’u kyçur në BKT Mobile duhet instaluar aplikacioni nën emrin BKT Mobile në smartphone apo tablet, i cili mund të gjendet në App Store dhe Play Store, përmes linkut: https://ebank.bkt.com.al/BKTMobile/index.html

*Tërheqja e shpërblimit do të bëhet nga anëtarët e menaxhmentit të bankës.

**Kampanja do te jetë e vlefshme nga 01 Maj deri më 31 Maj 2022.

Call Us

+383 38 666 666

Video Library

video-icon