Kampanjat

Këtu gjeni kampanjat tona sipas kategorive të ndryshme.

Ofertë atraktive për blerje të banesës

BKT dhe Swiss Work Construction SHPK

BKT dhe vllesapagesa

Partneritet unik!

PRIMA Kampanja për Black Friday

Blej me këste tani dhe fillo pagesën pas 3 muajve

Pako e rimëkëmbjes ekonomike

Fondi Kosovar për garanci kreditore

Blej tani, fillo pagesën në vitin 2022

Kampanja është e vlefshme nga 06 - 31 Tetor 2021

Kredi për të GJITHË

Deri në 50,000 EUR, PA HIPOTEKË!

SmartPay QR

Transfero para shpejt dhe sigurt duke përdorur Kodin QR

Kredi me kushte speciale për blerjen e banesës

BKT Kosova dhe Isa SHPK në Skenderaj

Kredi për veturë me aprovim për 20 minuta!

BKT Kosova dhe Luxury Auto SHPK

Kredi për veturë me aprovim për 20 minuta!

BKT Kosova dhe Autosallon Florenti

Prima Credit Card – Kampanja për 7 dhe 8 Mars

Përfitoni deri në 8% ekstra zbritje!

Më shumë Interes, për Interesin tënd!

Krejt rrugët të çojnë në BKT!

Ndërtoni vilën e ëndrrave tuaja!

BKT Kosova dhe G&G Exclusive

Apliko për kartë krediti Prima dhe fito 10 EUR

Kampanja është e vlefshme nga 04 Janar - 28 Shkurt 2021

Blej tani, fillo pagesën në muajin Mars 2021

 Kampanja është e vlefshme nga 10 - 31 Dhjetor 2020

Bëjeni ëndrrën tuaj realitet me CIMA Construction

Ofertë nga BKT Kosova dhe Cima Construction

Kredi për Arka Plastike për ruajtjen e pemëve dhe perimeve

BKT Kosova në bashkëpunim me Iron Consulting

Kredi për Makineri Elektrike Bujqësore

BKT Kosova në bashkëpunim me ATI Kosova

Ofertë Atraktive për Blerje të Veturës tek “Auto Sallon Ylberi”

Auto kredi me kushte të volitshme dhe aprovim brenda 20 minutave!

Kredi personale për personelin mjekësor, policor dhe ushtarak

Mirënjohje e thellë ndaj atyre që me përkushtimin, profesionalizmin e sakrificën për punën, mbrojnë shëndetin e të gjithëve!⠀

Bëhu Pronar i Motoçikletes së Tipit Vespa nga A-Motors me Kredi të Volitshme nga BKT

Përfito kredi me kushte të volitshme dhe aprovim brenda 20 minutave!

Kampanja “Blej online me kartat Visa”

Me kartat VISA të BKT-së kryeni blerje online dhe fitoni 5% të shumës së shpenzuar!

Ofertë atraktive për blerje të veturës tek “Auto Kaçandolli”

Me kushte të volitshme, interesa preferenciale dhe aprovim brenda 20 minutave!

BKT dhe Auto Mita

Me kushte të volitshme, interesa preferenciale dhe aprovim brenda 20 minutave!

Merr Kredi me 0% Interes…

...duke kaluar pagën në BKT!

BKT Kosova dhe Auto Mita SHPK

OFERTË ATRAKTIVE PËR BLERJE TË VETURËS

Kredi deri në 10,000 – aprovim për 31 minuta!

BKT aprovon Kredinë Personale për të gjithë pagëmarrësit  brenda 31 minutave!

Pako Pranverore

BKT Kosova ju prezanton ofertën "Pako e Pranverës" për Llogari Page, Kredi Individuale dhe Depozita.

Bëhu pronar i shtëpisë së ëndrrave tua!

Njihuni me mënyrat dhe benefitet më të përshtatshme të kredisë për ta bërë ëndrrën tuaj realitet.

Kredi personale që i plotëson dëshirat tuaja!

Njihuni me mënyrat dhe benefitet më të përshtatshme të kredisë për ta bërë ëndrrën tuaj realitet.

BKT- Kredi për veturë të re

Ofertë atraktive nga BKT- Kredi për veturë të re

Allmakes Global Services

Bëhuni pronar i automjetit tuaj me kredi të volitshme nga BKT!

Lesna SH.P.K

Ofertë atraktive për blerje të banesës në “Lesna shpk”

Mercom

Bëhuni pronar i automjetit të tipit peugeot nga Mercom me kredi të volitshme nga BKT

Fidani & Jakova

Ofertë atraktive për blerje banese në “Fidani & Jakova”

American School of Kosova

Banka Kombëtare Tregtare në bashkëpunim me American School of Kosova ofron lehtësim në financim me ekspres kredi

International Maarif School of Kosova

Banka Kombëtare Tregtare në bashkëpunim me International Maarif School of Kosova ofron lehtësim në financim me ekspres kredi

Chelsea Point

Ofertë atraktive për blerje shtëpie në “Chelsea Point”

Roof Group

Ofertë atraktive për blerje banese në “Roof Group”

Toyota nga Autotrade

Bëhuni pronar i automjetit të tipit Toyota nga autotrade me kredi të volitshme nga BKT

Autoshtëpia Siqani

Bëhuni pronar i automjetit të tipit opel nga autoshtëpia siqani me kredi të volitshme nga BKT

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android