Apliko online për produkte bankare Apliko
Parashtro kërkesën tuaj Na shkruaj
Gjej lokacionin tonë më të afërt Na gjej
Gjej përgjigjet në pyetjet më të shpeshta FAQ
Kredi personale për personelin mjekësor, policor dhe ushtarak

Mirënjohje e thellë ndaj atyre që me përkushtimin, profesionalizmin e sakrificën për punën, mbrojnë shëndetin e të gjithëve!⠀

Shpallje

Njoftime, ankande dhe thirrje për oferta/tenderë

Shih të rejat

Karriera në BKT

Burimet njerëzore përbëjnë elementin më dinamik në suksesin tonë

Më shumë

Kursi i Këmbimit

Blerje
Shitje
LEK USD GBP CHF TL CAD AUD
123.8885 1.1660 0.9129 1.0797 8.8037 1.5581 1.6508
123.8915 1.1690 0.9159 1.0827 8.8237 1.5611 1.6538

*Këto janë kurse indikative të tregut, të cilat mund të ndryshojnë. Për transaksionet e këmbimit valuator, ju lutem referohuni në E-Banking ose kontaktoni përfaqësuesit tanë.