Raportet Financiare

BILANCI I GJENDJES DHE TREGUESIT FINANCIARË – MARS 2024

Shkarko

BILANCI I GJENDJES DHE TREGUESIT FINANCIARË – DHJETOR 2023

Shkarko

BILANCI I GJENDJES DHE TREGUESIT FINANCIARË – SHTATOR 2023

Shkarko

BILANCI I GJENDJES DHE TREGUESIT FINANCIARË – QERSHOR 2023

Shkarko

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android