Interesi te llogaria e kursimit llogaritet në baza ditore dhe kreditohet në llogari në fund të çdo viti, më datën 31 Dhjetor.

Në mënyrë që kursimi të jetë më i lehtë dhe i rregullt, llogaria e kursimit duhet shoqëruar me urdhëresë automatike, shërbim ky që ofrohet falas nga banka.

Avantazhet  

  • Hapja e Llogarisë së Kursimit pa pagesë dhe pa mirëmbajtje mujore
  • Qasje në fonde në të gjitha degët e bankës, E-banking dhe BKT Mobile
  • Interes ditor i kredituar çdo fundvit
  • Lidhje me shërbimin e urdhëresës së përhershme për kursime automatike
  • Ofrohet për të rritur dhe fëmijë

Si mund të hapni një llogari kursimi?

Në secilën nga degët e BKT-së në Kosovë, duke sjellur një dokument valid identifikimi (letërnjoftim apo pasaportë, apo çertifikatë e lindjes për fëmijët nën moshën 16 vjeçare) si dhe duke sjellur një faturë publike me të cilën deshmoni adresën tuaj.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android