Keni nevoj për kartelë krediti digjitale?

Apliko përmes BKT Mobile për Kartelë Krediti dhe prano aprovim të menjëhershëm.

Kushtet e pergjithshme:

  • Shuma minimale 200EUR
  • Shuma maksimale 1000EUR
  • Klienti duhet tëketë BKT Mobile (Andriod)
  • Dokumentacion i nevojshëm

(*Banka rezervon të drejtën të kërkoj dokumente shtesë në rastë të veçanta)

Kushtet e kualifikimit:

  • Tëjeni shtetas i Kosovës
  • Individëtë moshes mbi 18 vjet
  • Pagëmarrës në BKT- Kosova
  • Klientët të cilët nuk e pranojnë pagën në BKT:
  • Kontratën valide të punës.
  • Gjendjën e llogarisë (minimum për 6 muajt e fundit).

Aplikimi dhe aprovimi per Klientin finalizohet ne 4 hapa:

Hapi 1:

Kontrolloni a jeni të kualifikuar për aplikim.

Hapi 2:

Identifikohu/regjistrohu në BKT Mobile (Android)

Hapi 3:

Plotësoni aplikacionin dhe menjëherë do të pranoni vendimin mbi aplikimin tuaj.

Hapi 4:

Vizitoni degën për nënshkrim të marrëveshjes dhe pranim të kartës.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android