BKT Kosova partner Premium i Komitetit Olimpik të Kosovës

05.12.2023

BKT Kosova dhe Komiteti Olimpik i Kosovës nënshkruajnë vazhdimin e marrëveshjes së sponsorizimit për periudhë 10-vjeçare

Më shumë
14.12.2022

KOK-u për herë të parë organizator i mbledhjes së Komitetit Ekzekutiv të ICMG-së

Më shumë
21.11.2022

Dhjetëra administratorë të sportit nga Federata e Basketbollit e Kosovës, u licencuan në kursin për administratorët e sportit

Më shumë
18.10.2022

KOK iu bashkua fushatës “Kundër trafikimit të qenieve njerëzore”

Më shumë
15.10.2022

Dita Botërore e Ecjes

Më shumë
14.10.2022

Festivali Ndërkombëtar i Filmit Sportiv Prishtina 2022

Më shumë

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android