Nëse dëshironi të financoni një automjet/automjete për përdorim komercial, kredia për veturë biznesi është alternativa më e mirë për të rritur suksesin e biznesit tuaj me shpejtësi.

KREDI PER VETURE PER BIZNES/ BUSINESS AUTO LOAN
Maturiteti Deri ne 60 muaj
Target grupi Klientët: Korporate, NVM, and Mikro
Kolaterali Vetura e blere
Të tjera 80% financimi i kredisë

20% pjesëmarrja e klientit

Sigurimi Kasko në vitin e parë për makina të reja – përfitues BKT

Vetura të reja dhe të përdorura

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android