BKT Kosova dhe BKT Shqipëria si dy banka brenda grupit, ekzekutojnë transferta parash me shpejtësi, siguri dhe efikasitet të lartë.

TRANSFERTAT BKT SHQIPËRI-BKT KOSOVË:

Pagesat ndërmjet Shqipërisë dhe Kosovës nuk kanë qenë kurrë më të shpejta dhe më të lira. Me BKT tani keni mundësinë të transferoni para brenda një ore me komisione fikse pavarësisht shumës në lekë, EUR, USD, CHF, TRY, AUD, CAD dhe GBP. Partneri juaj në Kosovë nuk do të paguajë asnjë tarifë për shumën e marrë. E njëjta gjë vlen edhe për pagesat në mbërritje nga BKT Kosovë në llogarinë tuaj.

Kushtet e Punës BKT – AL            INDIVID               BIZNES
Transferta në nisje drejt BKT-Kosova
Datë Valuta    Ekspres    Ekspres
Dega – nga llogaria (BEN/SHA & OUR)     5 EUR  7 USD     5 EUR    7 USD
E-Banking M- Banking (BEN/SHA and OUR)     3 EUR  5 USD     3 EUR    5 USD
Komisioni Swift        0     0         0         0
Transferta në mbërritje nga BKT-Kosova     Falas   Falas     Falas     Falas
Komision për Amendim        8     10        8       10
Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android