Në partneritet të ri me kompaninë RIA, BKT mundëson transferta parash brenda dhe jashtë vendit nëpërmjet rrjetit të degëve të saj në të gjithë Kosovën.

Platforma e RIA është një infrastrukturë teknike e avancuar dhe fokusohet në kënaqësinë dhe orientimin e shërbimit ndaj klientit, që e diferencon atë nga sistemet e tjera të transfertave të parave.

BKT në bashkëpunim me RIA ofron transferta:

Sigurt: Ofron siguri në procesim të transaksioneve.

Shpejt: Pagesa brenda disa minutave.

Lirë: Nuk ka komisione apo tarifa në momentin e tërheqjes.

Pas zgjerimit të shërbimeve RIA, tani është edhe më lehtë të përfitoni shërbimet e saj në të gjitha degët e BKT-së. Ndiqni hapat si më poshtë:

  • Udhëzoni dërguesin të kryejë transfertën me anë të shërbimit RIA dhe të dërgojë tek ju numrin e referencës së veprimit
  • Përfituesi me anë të Numrit të Referencës ose faturës që ka pranuar nga dërguesi, mund të procedojë tërheqjen në degët më të afërta të BKT-së
  • Paraqisni një dokument identifikimi valid (Kartë Identiteti ose Pasaportë)
  • Plotësoni formularin mbi prejardhjen e fondeve për transfertat në nisje

 

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android