Fillo Këtu! Ju mund të gjeni përgjigje për pyetjet dhe shqetësimet tuaja në Pyetjet më të Shpeshta.

Më shumë

Na shkruani dhe ne do të përgjigjemi në kohë të shkurtër gjatë ditëve/orëve të punës (Nga e hëna deri të premten 08:30 – 16: 30).

Më shumë

Na shkruani në BKT WhatsApp +383 45 141 666 gjatë ditëve/orëve të punës (nga e hëna deri të premten 08:30 – 16: 30).

Më shumë

Ju mirëpresim të na vizitoni në degët tona. Përdorni lokalizuesin tonë për të gjetur një nga degët tona dhe/apo bankomatin afër jush.

Më shumë

Na telefononi në +383 38 666 666. Agjentët e Qendrës sonë Konaktuese janë 24 orë në dispozicionin tuaj.

Kryej shërbime bankare në mënyrë instante përmes telefonit mobil.

Më shumë

Për të gjitha nevojat tuaja bankare dhe pyetjet, mund të na kontaktoni në kanalet në vijim:

Na telefononi në +383 38 666 666, agjentët e qendrës sonë kontaktuese janë 24 orë në shërbimin tuaj.

Duke kontaktuar Qendrën tonë Kontaktuese, ju mund të merrni informacion dhe mbështetje si më poshtë:

 1. Gjeni informacion për llogaritë tuaja bankare:
  • Bilanci i llogarisë suaj
  • Aktiviteti i llogarisë suaj
  • Verifikimi i transaksioneve
 2. Gjeni informacion në lidhje me kartat e kreditit dhe debitit të lëshuara nga BKT:
  • Merrni informacion rreth llogarisë së kartës tuaj të kreditit dhe limiteve të kartës
  • Merrni informacion në lidhje me gjendjen tuaj të llogarisë për kartën tuaj të kreditit
  • Ndryshoni limitin automatik të pagesës së kartës tuaj të kreditit
  • Merrni informacion rreth kartave tuaja të kreditit / debitit për transaksionet e fundit
  • Merrni informacion rreth statusit të kartave të kreditit / debitit
  • Raportoni një kartë kreditore / debiti të humbur ose të vjedhur
  • Raportoni një kartë kreditore / debiti të gjetur
  • Raporto një problem me kartën tuaj të kreditit / debitit
 3. Informacioni për kanalet elektronike e-Banking dhe BKT mobile:
  • Merrni informacione rreth hapave të regjistrimit në e-Banking dhe BKT mobile
  • Merrni informacion rreth përdorimit të e-Banking dhe BKT mobile
  • Raporto një problem në lidhje me regjistrimin / hapat e hyrjes në e-Banking dhe BKT mobile
  • Raportoni një problem me kryerjen e transaksionit përmes e-Banking dhe BKT mobile
  • Merrni numrin e klientit që është i nevojshëm për të hyrë në e-Banking dhe BKT mobile
 4. Informacion rreth Bankomatëve (ATM) të BKT-së
  • Informohuni për ATM-në më të afërt të BKT-së
  • Raportoni një problem të një ATM të BKT-së
 5. Informacion rreth Degëve të BKT-së
  • Informohuni për orët e operimit të degëve
  • Informohuni për adresat e degëve
  • Informohuni për numrat e kontaktit të degëve respektive
 6. Dërgoni një sugjerim për produktet dhe shërbimet e ofruara nga BKT
 7. Paraqisni ankesë për produktet dhe shërbimet e ofruara nga BKT
 8. Informohuni për fushatat e reja 
Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android