Projektet për Energji të Ripërtërishme

Projektet për Energjinë e Ripërtërishme janë projektet më të shpeshta të financuara nga BKT.

Ne si bankë, financojmë një pjesë të konsiderueshme të projektit tuaj.

 

Projektet e Ndërtimit

Projektet e Ndërtimit janë projekte potenciale që mund të financohen nga BKT, duke u bazuar në harmonizimin e kosto-përfitimit të projektit.

 

Projektet tjera Investive

Projektet tjera Investive iu mundësojnë bizneseve kushte më të veçanta me maturitet më të gjatë dhe lehtësira në hipoteka.

 

 

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android