Përparësitë

  • Fleksibilitet: kryeni verpime në çdo moment, në çdo degë në Shqipëri dhe në Kosovë dhe kudo që ndodheni me E-banking dhe Mobile Banking
  • Transparencë: informohuni për gjendjen dhe veprimet e kryera në llogari në çdo kohë dhe pa komision
  • Komoditet: lehtësohuni nga mbajtja e parave kesh duke përdorur kartën tuaj në ATM 24 orë / 7 ditë në javë dhe bëni pagesa nëpërmjet POS dhe online

Duke hapur një llogari rrjedhëse në BKT ju përfitoni

  • E-banking
  • Mobile Banking
  • Debitim Direkt
  • Pagesa Periodike
  • Transferta
  • Shumë shërbime tjera…

 Si mund të hapni një llogari rrjedhëse?

Në secilën nga degët e BKT-së në Kosovë, duke sjellur një dokument valid identifikimi (letërnjoftim apo pasaportë) si dhe duke sjellur një faturë publike me të cilën deshmoni adresën tuaj.

Nëse tashmë jeni klient i BKT-së, llogaritë tuaja shtesë mund t’i hapni vetë, duke përdorur E-banking dhe BKT Mobile.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android