Urdhër Pagesa Automatike është zgjedhja më e mirë për ju për të paguar/transferuar

  • Qeranë
  • Primin e sigurimit
  • Çdo detyrim tuajin periodik

Duke ardhur në njërën nga degët tona ju mund të urdhëroni bankën të transferojë nga llogaria juaj në favor të përfituesit pasi keni zgjedhur shumën, datën dhe afatin e dëshiruar, pa qenë nevoja e prezencës suaj në degë çdo herë.

Urdhër Pagesa Automatike është gjithashtu zgjidhja më e mirë për ju për të kursyer rregullisht. Ju mund ta bëni këtë në mënyrë komode me urdhër për pagesë automatike nga llogaria juaj rrjedhëse në llogarinë e kursimeve në BKT.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android