Ju mund të drejtoheni në degën më të afërt të BKT-së dhe të paguani faturat tuaja duke kryer pagesë nga llogaria përmes transferit si dhe pagesë kesh, me qëllim pagesën e faturës për energji elektrike, telefon, ujë, etj.

Ju poashtu mund të paguani faturat edhe nëse nuk jeni klient i bankës dhe përmes e-Banking.

Nëse jeni regjistruar në e-Banking, pagesat mund të bëhen nga menuja Faturat / Pagesë Fature.

Vetëm duke plotësuar numrin e klientit, ju do të gjeni dhe paguani detyrimet e faturave tuaja.

Në çdo moment, mund të kontrolloni ose të printoni e-mandat nga menuja Faturat e Paguara.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android