Keni nevojë për pagë shtesë?

Apliko përmes BKT Mobile për Mbitërheqje Digjitale dhe prano aprovim të menjëhershëm.

Kushtet e përgjithshme:

  • Shuma minimale 100EUR
  • Shuma maksimale 2000EUR
  • Klienti duhet të ketë aplikacionin BKT Mobile
  • Dokumentacioni i nevojshëm

(*Banka rezervon të drejtën të kërkoj dokumente shtesë në raste të veçanta)

Kushtet e kualifikimit:

  • Të jeni shtetas i Kosovës
  • Individë të moshes 18-65 vjet
  • Pagëmarrës në BKT Kosova

Aplikimi dhe aprovimi finalizohet në 4 hapa:

 Hapi 1:

Kontrolloni a jeni të kualifikuar për aplikim.

Hapi 2:

Identifikohu/regjistrohu në BKT Mobile.

Hapi 3:

Plotësoni aplikacionin dhe menjëherë do të pranoni vendimin mbi aplikimin tuaj.

Hapi 4:

Vizitoni degën për të nënshkruar Marrëveshjen e Mbitërheqjes dhe mjetet do të jenë të disponushme në llogarinë tuaj.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android