Mundësi Punësimi

Tregu i punës është një realitet gjithnjë në ndryshim. Të gjithë duan vendin më të mirë për të punuar, një vend ku idetë, ëndrrat dhe ambiciet kanë rëndësi, një vend që siguron ambient pune miqësor dhe mbështetës, ku performanca, aftësitë dhe kontributet vlerësohen dhe shpërblehen. Këtë ofrojmë ne!

Aplikimi për punësim mund të bëhet vetëm nepërmjet formës së aplikimit online!

Nëse hasni në probleme teknike, ju lutemi kontaktoni apo dërgoni CV-n tuaj në emailin hrbktkosove@bkt.com.al

Për sqarime të mëtejshme jeni të mirëpritur të kontaktoni me Departamentin e Burimeve Njerëzore

Tel: +383 38 22 36 36 331
Email: hrkosove@bkt.com.al

Pozita
Qyteti
Afati i aplikimit
Praktikant/e, Mikpritës/e
Ferizaj Drenas Mitrovicë Pejë Podujevë Prishtinë Prizren Rahovec Vushtrri
02/10/2023
Assistant Auditor
Prishtinë
30/09/2023

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android