Urdhër Pagesa Automatike është zgjedhja më e mirë për ju për të paguar/transferuar

  • Kursimet për ju ose fëmijët
  • Qeranë
  • Shkollimin
  • Primin e sigurimit
  • Çdo detyrim tuajin periodik
  • Kesco Faturat

Duke ardhur në njërën nga degët tona ju mund të urdhëroni bankën të transferojë nga llogaria juaj në favor të përfituesit pasi keni zgjedhur shumën, datën dhe afatin e dëshiruar, pa qenë nevoja e prezencës suaj në degë çdo herë.

Urdhër Pagesa Automatike është gjithashtu zgjidhja më e mirë për ju për të kursyer rregullisht. Ju mund ta bëni këtë në mënyrë komode me urdhër për pagesë automatike nga llogaria juaj rrjedhëse në llogarinë e kursimeve në BKT.

Faturat mujore sa vinë e shtohen dhe kështu kufizohet edhe koha dhe përkushtimi që ne mund të ju japim, automatizimi i pageses së faturave është zgjidhja.

Tani ju të gjithë mund të hapni një kontratë për pagesë automatike të faturës së Energjisë Elektrike – KESCO.

Pagesa Automatike e Faturës së KESCO mund të realizohet në Degë dhe në E-banking ndërsa shumë shpejt do të ofrohet ky shërbim edhe në BKT Mobile.

 

 

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android