Shpallje

Këtu gjeni njoftimet e fundit nga BKT, ankandet për shitjen e pasurive të paluajtshme dhe ftesat për ofertim/tenderim.

28.03.2024

BKT Kosova fiton dy çmime prestigjioze nga “EMEA Finance” dhe “Global Finance”

Më shumë
25.01.2024

Njoftim per zhvendosjen e Deges Shatervan

Më shumë
01.12.2023

BKT Kosova vlerësohet për herë të tretë “Banka e Vitit 2023 në Kosovë” nga The Banker

Më shumë
20.09.2023

Njoftim rreth ndryshimit të çmimores për biznese

Më shumë
08.09.2023

BKT Kosova, Sponsor krenar i Komitetit Olimpik të Kosovës, uron përzgjedhjen e Republikës së Kosovës si nikoqire e Lojërave Olimpike Mesdhetare 2030

Më shumë
29.06.2023

Banka Kombëtare Tregtare Kosovë dhe Keiretsu Forum Southeast Europe nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi

Më shumë
11.05.2023

Dritarja Gratë në Biznes në bashkëpunim me Fondin Kosovar për Garanci Kreditore

Më shumë
11.05.2023

Dritarja Start-Up në bashkëpunim me Fondin Kosovar për Garanci Kreditore

Më shumë
08.05.2023

Njoftim për Festë Zyrtare

Më shumë
05.05.2023

Njoftim rreth ndryshimit të çmimores për biznese

Më shumë
27.04.2023

Njoftim për Festa Zyrtare

Më shumë
26.04.2023

BKT Kosova dhe Fondi Kosovar për Garanci Kreditore nënshkruan marëveshje për dy skema të reja financiare “Dritarja Gratë në Biznes” dhe “Dritarja StartUp”

Më shumë
12.04.2023

“Banka më e mirë në Kosovë 2023” nga Global Finance

Më shumë
05.04.2023

Njoftim i rëndësishëm për klientë!

Më shumë
04.04.2023

Njoftim për Festa Zyrtare

Më shumë
31.03.2023

BKT Kosova fiton çmimin prestigjoz nga revista Euromoney

Më shumë
24.03.2023

BKT Kosova ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me kompaninë Agro Bora

Më shumë
15.03.2023

Njoftim rreth ndryshimit të çmimores për klientët individual

Më shumë
14.02.2023

Njoftim për Festë Zyrtare

Më shumë
30.12.2022

Njoftim për festë zyrtare

Më shumë
23.12.2022

Njoftim për Festë Zyrtare

Më shumë
12.12.2022

Informacion me rëndësi për Smart Invest

Më shumë
01.12.2022

Njoftim

Më shumë
25.11.2022

Njoftim për Festë Zyrtare

Më shumë
25.10.2022

Njoftim rreth Degës në Albi Mall Prishtinë

Më shumë
08.07.2022

Njoftim për festë zyrtare

Më shumë
28.06.2022

Njoftim rreth ndryshimit të çmimores për klientët individualë – 01.08.2022

Më shumë
23.05.2022

BKT Kosova ndanë kupën për kampionin e BKT Superligës – FK Ballkani

Më shumë
06.05.2022

BKT Kosova fiton Çmimin Inovatorët 2022 nga Revista Global Finance, për platformën Smart Invest

Më shumë
29.04.2022

Njoftim për festa zyrtare

Më shumë
08.04.2022

Njoftim për festa zyrtare

Më shumë
08.04.2022

Njoftim për festa zyrtare

Më shumë
30.03.2022

BKT Kosova edhe me një çmim prestigjioz. “Banka më e mirë në Kosovë për vitin 2022” nga Global Finance

Më shumë
11.03.2022

Njoftim rreth ndryshimit të çmimores për klientët individualë

Më shumë
11.03.2022

Njoftim rreth ndryshimit të çmimores për klientët individualë

Më shumë
15.02.2022

Njoftim për festë zyrtare

Më shumë
31.12.2021

Njoftim për festë zyrtare

Më shumë
23.12.2021

Njoftim për festë zyrtare

Më shumë
01.12.2021

BKT Kosova vlerësohet me çmimin “Banka e vitit 2021 në Kosovë” nga The Banker për të dytin vit radhazi

Më shumë
26.11.2021

Njoftim për Festë Zyrtare

Më shumë
19.10.2021

Njoftim për mbylljen e degës

Më shumë
15.09.2021

Njoftim për Shitjen e Pasurive të Paluajtshme

Më shumë
30.08.2021

Banka Kombëtare Tregtare Kosovë sponsor gjeneral i Superligës së Kosovës në futboll

Më shumë
25.08.2021

Njoftim për klientë

Më shumë
18.08.2021

BKT Kosova vlerësohet edhe me 2 çmime të mëdha globale Stevie si ‘Kompania e Vitit’ dhe ‘Ekzekutivi i Vitit’, këtë herë nga International Business Awards®

Më shumë
04.08.2021

Njoftim per kliente mbi sherbimet bankare

Më shumë
16.07.2021

BKT Kosova vlerësohet si ‘Banka më e Mirë në Kosovë’ në çmimet Euromoney për Ekselencë 2021

Më shumë
16.07.2021

Njoftim për Festa Zyrtare

Më shumë
15.07.2021

Njoftim për Festë Zyrtare

Më shumë
15.07.2021

Njoftim për Festa Zyrtare

Më shumë
07.07.2021

Global Business Review Magazine vlerëson BKT Kosova me çmimin prestigjioz ‘Banka më e Mirë në Kosovë 2021’.

Më shumë
14.06.2021

Njoftim për mbylljen e degëve

Më shumë
05.05.2021

BKT Kosova vlerësohet me medaljen “Best Buy” nga ICERTIAS

Institucioni financiar për raportin më të mirë të Çmimit dhe Cilësisë për shërbimet bankare në Kosovë

Më shumë
29.04.2021

Njoftim për Festa Zyrtare

Më shumë
19.04.2021

BKT Kosova është vlerësuar edhe me 3 çmime prestigjioze nga Global Banking & Finance

Banka më e mirë për Individë në Kosovë 2021", "Banka më e mirë Dixhitale në Kosovë 2021" dhe "Brendi Bankar më i mirë për Individë në Kosovë 2021"

Më shumë
01.04.2021

Njoftim për Festa Zyrtare

Më shumë
23.03.2021

BKT Kosova merr çmimin prestigjioz “Banka më e mirë në Kosovë për vitin 2021” nga Global Finance

Më shumë
25.02.2021

Njoftim rreth Degës në Elkos në Pejë

Më shumë
22.02.2021

Njoftim rreth ndryshimit të çmimores për klientët individualë – 25.03.2021

Më shumë
16.02.2021

Njoftim për Festë Zyrtare

Më shumë
28.01.2021

Bilanci i Gjendjes dhe Treguesit Financiarë – Dhjetor 2020

Shkarko
31.12.2020

Njoftim për Festat Zyrtare

Më shumë
24.12.2020

Njoftim për Festë Zyrtare

Më shumë
11.12.2020

Njoftim për Shitjen të Pasurive të Paluajtshme

Më shumë
02.12.2020

BKT Kosova shpallet “Banka më e mirë e vitit 2020” në Kosovë

Më shumë
26.11.2020

Udhëzim rreth kyçjes në performancën livestream “Dua Lipa Studio 2054”

Më shumë
06.11.2020

NJOFTIM RRETH ORARIT TË PUNËS NË DEGËT E BKT-SË GJATË FUNDJAVËS

Më shumë
23.10.2020

Njoftim rreth ndryshimit të kushteve të përgjithshme për klientët individualë

Më shumë
07.10.2020

Njoftim rreth ndryshimit të çmimores për klientët e biznesit – 08.11.2020

Më shumë
31.08.2020

Njoftim rreth ndryshimit të çmimores për klientët individualë – 01.09.2020

Më shumë
28.07.2020

Njoftim për ditë pushimi

Më shumë
10.07.2020

Njoftim rreth Degës Fitorja në Ferizaj

Më shumë
07.05.2020

Bankingu Dixhital në kohë të pandemisë

Llogaritë Dixhitale dhe Kreditë Dixhitale

Më shumë
04.05.2020

Njoftim rreth Degës Pejton në Prishtinë dhe Degës Kryesore në Prizren

Më shumë
28.04.2020

Kërkesat për shtyerje të pagesës së kësteve të kredisë pranohen deri më 30 Prill 2020

Më shumë
23.04.2020

Këshilla rreth blerjeve ONLINE

Më shumë
16.04.2020

BKT Kosova prezanton shërbimin më të ri në treg – HAPJE E LLOGARISË NGA SHTËPIA

Më shumë
16.04.2020

Njoftim rreth Degës Pejton në Prishtinë dhe Degës Kryesore në Prizren

Më shumë
14.04.2020

Njoftim për ndryshimin e orarit të punës në degë – 15.04.2020

Më shumë
14.04.2020

Njoftim për masat e sigurisë gjatë vizitës së degëve të BKT Kosova

Më shumë
08.04.2020

Festat Zyrtare / Official Holidays

Më shumë
28.03.2020

Ndryshim në orarin e punës në degë – 30.03.2020

Më shumë
26.03.2020

Apliko për shtyerje të afatit të pagesës së kësteve deri më 30.04.2020

Më shumë
24.03.2020

Ndryshim në orarin e punës – 24.03.2020

Më shumë
23.03.2020

Platforma për aplikim të shtyerjes së këstit të kredisë

Më shumë
22.03.2020

Dezinfektimi profesional i zyreve

Më shumë
20.03.2020

BKT Kosova redukton përkohësisht orarin e punës në degë

Më shumë
20.03.2020

NJOFTIM PËR PENSIONISTË

Më shumë
17.03.2020

NJOFTIM LIDHUR ME VENDIMIN PËR PEZULLIMIN E KËSTEVE TË KREDISË

Më shumë
16.03.2020

Njoftim për klientë

Më shumë
13.03.2020

Njoftim – Albi Mall

Më shumë
13.03.2020

Njoftim – Aeroport

Më shumë
26.02.2020

Investitori turk në Kosovë dhe Shqipëri Z.Ahmet Çalik nderohet me Urdhrin perandorak japonez “The Order of the Rising Sun”

Pas një bashkëpunimi të frytshëm 30 vjeçar, Z. Ahmet Çalik nderohet me titullin më të lartë të Japonisë.

Më shumë
20.02.2020

Njoftim për Degën Albi Mall – 21&22 Shkurt 2020

Më shumë
14.02.2020

GGF AND BKT SUPPORT ENERGY AND RESOURCE EFFICIENCY IN KOSOVO

The Green for Growth Fund (GGF) has provided a senior loan of EUR 10 million to BKT Kosovo.

Më shumë
14.02.2020

EFSE and BKT Kosovo expand access to sustainable financing for MSEs

EUR 10 million loan to BKT Kosovo re-establishes successful partnership to support entrepreneurs

Më shumë
14.02.2020

Njoftim për ditë pushimi

Më shumë
30.12.2019

Njoftim për ndryshim të çmimores për individë

Më shumë
27.12.2019

Njoftim për ditë pushimi

Më shumë
02.12.2019

Njoftim për ndryshim të çmimores për biznese

Më shumë
27.11.2019

Njoftim

Më shumë
25.10.2019

BKT sponzorizon Kampionatin e Mini-Tenisit

Më shumë
27.08.2019

Njoftim – Largimi i ATM nga Royal Mall

Më shumë
30.05.2019

Njoftim për ditë pushimi – 04.06.2019

Më shumë
20.05.2019

Ju njoftojmë se Agjensioni Fitorja në Ferizaj, nuk do të punojë të shtuneve

Më shumë
08.05.2019

Njoftim për ditë pushimi – 09.05.2019

Më shumë
24.04.2019

NJOFTIM – LARGIMI I ATM NGA MARIGONA RESIDENCE

Më shumë
24.04.2019

NJOFTIM – RRITJE E LIMITIT TË TËRHEQJES NË ATM 

Më shumë
23.04.2019

Banka Kombëtare Tregtare në Kosovë, mbështet aktivitetin e Komunës për Ditën Ndërkombëtare të Tokës

Më shumë
08.04.2019

Njoftim për ditë pushimi

Më shumë
04.04.2019

Ndryshimi i çmimores për Klientët Individual, Shërbime dhe Karta.

Më shumë
22.03.2019

NJOFTIM PËR SHITJE PËRMES ANKANDIT TË PARË PUBLIK

Më shumë
15.03.2019

Njoftim për Degën në Grand Store

Më shumë
28.02.2019

Njoftim për fillimin e aplikimit të çmimores së re për kartat e kreditit

Më shumë
15.02.2019

Ju njoftojmë se Agjensioni Grand Store nuk do të punojë të shtuneve

Më shumë
17.08.2018

Ndryshimi i çmimores

Më shumë

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android