Raportet e Audituara

Shiko raportet tona financiare të detajuara dhe periodike.

RAPORTI VJETOR I AUDITUAR PER VITIN 2023

Shkarko

RAPORTI VJETOR I AUDITUAR PER VITIN 2022

Shkarko

RAPORTI VJETOR I AUDITUAR PER VITIN 2021

Shkarko

RAPORTI VJETOR I AUDITUAR PER VITIN 2020

Shkarko

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android