Përfitoni nga interesat e ulëta dhe profesionalizmi i stafit tonë. Ne ju ofrojmë paketa fleksibile të produkteve për biznese përsa i përket llojit të kredisë, shumës, planit të ripagimit, kohëzgjatjes, etj.

Kushtet e përgjithshme

  • Periudha e ripagimit të kredisë –  deri në 3 vjet, me të drejtë rifinancimi
  • Mund të përfitoni pagesa më të ulta të principalit për një periudhë të caktuar
  • Shuma maksimale e kredisë –  varësisht nga biznesi juaj
  • Kolaterali i nevojshem –  hipoteka e pasurive të paluajtshme, por aplikohet edhe pengu i pajisjeve
Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android