Kushtet e përgjithshme

  • Afati i maturimit: Maksimumi 12 muaj (e rinovueshme)
  • Mënyra e pagesës: Pagesat mujore të interesit dhe në maturim paguhet principali
Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android