Ky produkt do të jetë një mundësi shumë e mirë për biznesin tuaj, pasi

  • Shërben si një mjet efektiv për likuidimin e nevojave afatshkurtra të biznesit
  • Ofron zgjidhje praktike për biznesin dhe maksimizon kontrollin e shpenzimeve
  • Shmang dokumentacionin e tepërt duke ofruar në kohë shumë të shkurtër likuiditetet e nevojshme për biznesin tuaj

Kartela PRIMA funksionon si një kartelë krediti MasterCard e lëshuar nga Banka Kombëtare Tregtare e cila mundëson

  • Kryerjen e transaksioneve për kompaninë tuaj në të gjithë terminalet POS, si brenda ashtu edhe jashtë vendit, pa komision
  • Blerje të sigurta në internet nëpërmjet opcionit 3D Secure, pa komision
  • Kryerjen e shërbimeve si: blerje të biletave të aeroplanit, rezervim hoteli dhe salla konferencash, pagesa në ristorante, etj.
  • Tërheqjen e fondeve në para të gatshme dhe mundësinë e kryerjes së pagesave me kartën tuaj kudo që shihni logon MasterCard

 

Si funksionon Kartela Prima?

Biznesi juaj mund të pajisjet me më shumë se një kartë krediti PRIMA Business, duke u dhënë kështu mundësinë më shumë se një personi për të menaxhuar shpenzimet e kompanisë.

Si mund të pajiseni me Kartelë Krediti Prima?

Paraqituni pranë Degëve të Bankës në të gjithë rrjetin e BKT-së në Kosovë për të aplikuar për limitin tuaj të kartës së kreditit apo na kontaktoni dhe ne do t’ ju vizitojmë.

 

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android