Depozita e Gjelbër!

Ruj Paret, Ruj Ambientin, me interes Qaty për Qaty!

Depozita e Gjelbër është produkt i veqantë i pari i këti lloji në tregun Bankar të Kosovës i bazuar në parimet për transformimin dhe integrimin e kritereve të mjedisit, sociale dhe të qeverisjes korporatave – ESG.

Duke kursyer mençur përmes Depozitës së Gjelbër, ju kurseni dyfish. Investoni në teknologjitë e gjelbra dhe kështu reduktoni konsumin e energjisë, rrisni standardin e jetesës, dhe kontribuoni në mbrojtjen e mjedisit, të gjitha këto duke përfituar interesin tuaj menjëherë.

Investime të cilat janë të pranueshme për t’u kualifikuar për Depozitën e Gjelbër:

 • Izolim
 • Dritare dhe Dyer
 • Kaldajë/Boilerë
 • Pompa nxehëse
 • Kolektore solar për ujë të nxehtë
 • Sisteme fotovoltaike
 • Ndriçim
 • Ventilim
 • Kondicionerë
 • Frigoriferë dhe ngrirës
 • Rezervuar akumulues për ujë të ngrohtë

Këto kushte ofrohen për depozita të reja në vlerë prej 10,000 EUR dhe më shumë.

Shembull:

Depozita AVANS Depozita AVANS Depozita AVANS
Periudha kohore 1 Vit Periudha kohore 1 Vit Periudha kohore 1 Vit
Shuma     10,000 Shuma   50,000 Shuma   100,000
Norma vjetore e interesit 2.50% Norma vjetore e interesit 2.50% Norma vjetore e interesit 2.50%
Norma Efektive 2.56% Norma Efektive 2.56% Norma Efektive 2.56%
Bruto interesi I fituar            250 Bruto interesi I fituar      1,250 Bruto interesi I fituar         2,500
Taksa 10%             25 Taksa 10%        125 Taksa 10%          250
Neto interesi i fituar          225   Neto interesi i fituar     1,125   Neto interesi i fituar       2,250

Shuma e interesit neto e kredituar në llogarinë tuaj mund të përdoret vetëm  pasi që ju dëshmoni për shpenzimin / investimin e realizuar, përmes transfertës bankare, kuponit fiskal apo profaturës.

Interesi dhe tatimi në burim:

Mbi interesin bankar të ofruar nga Banka, do të mbahet përqindja e tatimit në burim mbi interesin bankar, e miratuar me ligj dhe e aplikueshme në momentin e kreditimit të interesit.

 

 

 

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android