Për t’u përballur me të gjitha vështirësitë që sjell koha, nuk do të ndjeheni asnjëherë vetëm.

Në Bankën Kombëtare Tregtare, biznesi juaj është nën kujdesin personal të specialistëve dhe ekspertëve që punojnë së bashku me ju, për të krijuar mundësi të reja dhe për të zgjidhur probleme të ndryshme të aktivitetit tuaj.

Në tregjet e sotme konkuruese, biznesi juaj ka nevojë për bankierë, të cilët

  • kuptojnë kërkesat unike të biznesit tuaj
  • parashikojnë dhe iu përgjigjen kërkesave të biznesit tuaj me shpejtësi dhe saktësi
  • ndërtojnë marrëdhënie afatgjata që ndihmojnë biznesin tuaj të rritet dhe të ketë sukses
  • ofrojnë, negociojnë dhe propozojnë kushte lehtësuese për financimin e biznesit tuaj
  • ndjekin procedurën e aprovimit dhe lëshimit të kredisë si dhe të gjitha transaksionet e tjera bankare të kompanive me bankën
  • monitorojnë vazhdimisht tregun financiar dhe ecurinë e biznesit tuaj

Ndërsa biznesi juaj rritet, është e nevojshme të investohet, prandaj partneriteti ynë edhe më shumë bëhet i rendësishëm në arritjen e objektivave tuaja.

BKT ofron një gamë të shërbimeve dhe produkteve bankare, të tilla si:

Kredi për qëllime të shumta, qofshin afatshkurtëra për rritje të kapitalit tuaj punues, apo afatgjate, për qëllime të ndryshme investive.

Planet e juaja investive çdo herë do të trajtohen me kujdes nga ne.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android