Misioni

Të kontribuojmë në rritjen e standardeve të jetesës duke përdorur talentet dhe energjinë tonë për të zhvilluar zgjidhje që i shtojnë vlerë jetëve të njerëzve, duke u ofruar njerëzve qetësi, komoditetet dhe mundësi në sektorin bankar.

Vizioni

Të rritemi dhe të bëhemi një bankë udhëheqëse në Kosovë duke shtuar vlerë për çdo jetë që ne prekim në secilën prej fushave tona të veprimit, me ekipe të besueshme dhe të fuqizuara nga shpirti ynë inovativ dhe sipërmarrës.

Vlerat Themelore dhe Parimet e Punës

 Njerëzit tanë udhëhiqen nga vlerat themelore dhe parimet kryesore të punës si më poshtë:

Vlerat Themelore

 • Drejtësi
 • Të punojmë me zemër
 • Reputacion
 • Orientim njerëzor
 • Inovacion
 • Shkathtësi
 • Qëndrueshmëri
 • Integritet
 • Kofidencialitet
 • Transparencë

Parimet e Punës

 • Punë ekipore
 • Llogaridhënie
 • Komunikim i hapur
 • Cilësi
 • Efikasitet
 • Fokus tek klienti
Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android