Transferta kombëtare janë të gjitha ato transferta që kryhen brenda vendit, të cilat

  • Kryhen në të gjithë rrjetin e degëve të BKT-së dhe në platformat elektronike
  • Kryhen në valutat e pranuara nga banka: ALL, EUR, USD, GBP, CHF, CAD, AUD.

Të dhënat e nevojshme për ekzekutimin e një transferte në nisje drejt bankave të tjera janë

  • Emri dhe adresa e përfituesit;
  • Numri i llogarisë së përfituesit
  • Emri dhe adresa e Bankës së përfituesit;
  • BIC/Sëift code, ose Routing Number, etj.
  • Qëllimi i transfertës (nr. fature, etj).

Avantazhet

  • Shërbim profesional dhe i shpejtë
  • Siguri dhe trasparencë e lartë
  • Tarifa konkuruese
Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android