Nëpërmjet kredisë së linjës qarkulluese, BKT synon të përmbushë kërkesat afatshkurtra të klientëve për likuiditet.

Klienti mund të përdorë dhe ripaguajë disa herë shumën deri në limitin e aprovuar për një vit që nga data e aprovimit të kredisë. Në këtë mënyrë biznesi mund të ecë përpara pa pengesa me mbështetjen tonë.

Kushtet e përgjithshme

  • Periudha e ripagimit të kredisë – deri në 12 muaj
  • Përdorimi i menjëhershëm i limitit të aprovuar
  • Shuma maksimale e kredisë –  varësisht nga biznesi juaj
  • Kolaterali i nevojshem –  hipoteka e pasurive të paluajtshme, por aplikohet edhe pengu i pajisjeve
Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android