Sigurimet e Prones

 

PERSHKRIMI

  • Përmes policës së sigurimit të ponës siguruesi dëmshpërblen të Siguruarin për humbjen, dëmtimin ose shkatërrimin e pasurisë së siguruar në mënyrë të papritur, të paparashikuar dhe aksidentale si pasojë e zjarrit dhe mbulimeve shtesë parashikuar në policë gjatë periudhës së mbulimit në sigurim të përcaktuar në formularin e policës dhe për të cilën është paguar primi përkatës i sigurimit.
  • Në jetë duam tu japim prioritet gjërave më të rëndësishme: familjes, shëndetit dhe shtëpisë ku jetojmë.
  • Të gjithë e dimë që jeta ndonjëhere sjell të papritura e rreziqe që mund të dëmtojnë pronën tonë ndaj sigurimi i shtëpisë është një domosdoshmëri.
  • Tashmë tek SIGAL UNIQA mund ta blini online brenda pak minutash dhe të kurseni kohë dhe para.

 

MBULIMI

Çfarë mbulon sigurimi i shtëpisë?

Në rastin e sigurimit të shtëpisë/Banese  tek SIGAL UNIQA, ju do të keni mundësinë të zgjidhni mes disa opsioneve të ndryshme, siç janë rreziqet e definuar ne njërën nga pakot qe përzgjidhni;

 

 

Mbulimet / PakotStandardSilverGold
Zjarri , rrufeja ,eksplozioni dhe demet nga renia e nje mjeti flutueues (avioni) XXX
TermetiXXX
Permbytja XX
Stuhi XX
Rreshqitje e Dhehut XX
Traziart dhe Grevat XX
Vjedhja  X
Thyrja e Xhamave  X
Pergjegjesia ndaj Paleve te treta  X

 

Informacion;

  • Primi paguhet mbi Shumen totale
  • Pagesë e vetme për periudhën e plotë të sigurimit.
  • Pjesa e zbritshme është pjesëmarrja e klientit në dëmshpërblim. Në ofertën e mësipërme është 10% e cdo dëmi.
  • Demshperblimi behet duke e marre per baze koston e ndertimit ne treg apo kostoja e kthimit te objektit te siguruar ne gjendje te meparshme.
Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android