Ky financim ka për qëllim  investimin në pajisje elektroshtëpiake, shtëpi apo apartmente, mbrojtjen e mjedisit dhe kursimin e energjisë duke investuar në kompani apo biznese.

Disa nga Masat të cilat do të jenë të zbatueshme në kuadër të Eko Kredisë:

  • Izolimi i ndërtesave të mureve dhe çatisë së jashtme;
  • Ndërrimi i dritareve të jashtme për shtepi apo biznese;
  • Ndërrimi i dyerve të jashtme për shtepi apo biznese;
  • Instalimet e radiatorëve të rinj në kombinim me instalimin e valvulave termostatike;
  • Ndërrimi i sistemeve të ujitjes

Kushtet e përgjithshme:

  • Kohëgjatja e kredisë: deri në 5 vjet
  • Mënyra e pagesës: këste mujore
  • Kolaterali i nevojshem: hipoteka e pasurive të paluajtshme, por aplikohet edhe pengu i pajisjeve
Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android