Çfarë ofrojmë ne?

  • Praktikë 6 mujore për të rritur aftësitë dhe njohuritë e juaja
  • Praktikë në Departamente/Degë të ndryshme të bankës
  • Mundësi punësimi pas përfundimit të praktikës

Çfarë kërkojmë ne?

  • Të rinj me potencial të lartë, të cilët janë në fund të studimeve ose të sapodiplomuar
  • Kandidatë që kanë pasion të vërtetë për të punuar në bankë
  • Kandidatë ambiciozë për njohuri të reja

Aplikoni online këtu!

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android