Apliko online për produkte bankare Apliko
Cakto terminin tuaj Cakto Takim
Gjej lokacionin tonë më të afërt Na gjej
Parashtro kërkesën tuaj Na shkruaj
KREDI PER INDIVIDË

Krejt rrugët të çojnë në BKT!

Shpallje

Njoftime, ankande dhe thirrje për oferta/tenderë

Shih të rejat

Karriera në BKT

Burimet njerëzore përbëjnë elementin më dinamik në suksesin tonë

Më shumë

Kursi i Këmbimit

Blerje
Shitje
LEK USD GBP CHF TL CAD AUD
119.0985 1.0445 1.0029 1.0029 17.5939 1.3433 1.5194
119.1015 1.0475 1.0059 1.0059 17.6139 1.3463 1.5224

*Këto janë kurse indikative të tregut, të cilat mund të ndryshojnë. Për transaksionet e këmbimit valutor, ju lutem referohuni në E-Banking ose kontaktoni përfaqësuesit tanë.

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android