Të nderuar klientë,

Bazuar në vendimin e fundit nga ana e Qeverisë së Republikës së Kosovës për parandalimin e përhapjes së COVID-19, BKT Kosova ju njofton se nga data 30 Mars 2020 deri në njoftimin e rradhës, degët e bankës do të punojnë me orar të reduktuar, si në vijim:

      ?  e Hënë – e Premte – 09:00 – 14:00.

Ju sigurojmë që gjatë tërë kohës, bankomatët e bankës, e-Banking, Mobile Banking dhe kartat bankare do të jenë në dispozicion 24/7 për kryerjen e transaksioneve bankare.

Ju rikujtojmë se degët më poshtë vazhdojnë të qëndrojnë të mbyllura deri në një njoftim tjetër:

• Të dy degët në Aeroport – Sllatinë
• Dega në Albi Mall – Prishtinë
• Dega tek Elkos – Pejë
• Dega tek Fitorja – Ferizaj

Për çfarëdo ndryshimi tjetër, do të jeni të njoftuar paraprakisht!

Për më shumë info:

    ? 038 666 666
    ? ks-customerservice@bkt.com.al
     ? WhatsApp: +383 45 141 666

❗Kujdesuni për veten dhe të tjerët❗

BKT Kosova

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android