Të nderuar klientë,

 Ju njoftojmë se për shkak të punimeve në Qendrën Tregtare Elkos, nga data 26.02.2021, Dega Elkos nuk do të jetë në shërbim të klientëve, deri në një njoftim të radhës.

Ju mund të kryeni shërbime bankare në Dega Teuta me adresë Rr. Mbretëresha Teutë, nr.117, Pejë, në bankomatët e bankës si dhe në platformat e bankimit dixhital (e-Banking dhe Mobile Banking).

Faleminderit për bashkëpunimin tuaj me ne,

BKT Kosova

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android