Më 11 Dhjetor 2018, në një ceremoni të përbashkët Banka Kombëtare Tregtare dhe Fondi Kosovar për Garanci Kreditore nënshkruan marrëveshjen për dritaren Agro, nga e cila banka do të përfitoj më shumë siguri në aspektin e kredidhënies si dhe ulje të rrezikut për kreditë e lëshuara për ndërmarrjet mikro, të vogla dhe të mesme në sektorin e agrobiznesit.

Kjo marrëveshje, u krijon ndërmarrjeve mikro, të vogla dhe të mesme lehtësi në qasjen për financim,  duke u ndihmuar kredimarrësve në rritjen e bizneseve të tyre, në krijimin e vendeve të reja të punës, dhe rritjen e prodhimit në vend.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android