Njoftim

Banka Kombëtare Tregtare njofton klientët e saj që nga data 12.12.2016 do të ndryshojë kushtet e çmimores së shërbimeve bankare për klientë të biznesit.

Për më shumë informata, ftohen të gjithë klientët e Bankës Kombëtare Tregtare t’i referohen faqes sonë zyrtare të internetit, të drejtohen në degët tona ose të kontaktojnë qendrën e thirrjeve në numrin e telefonit 038 666 666.

Ju falënderojmë për mirëkuptim dhe ju ftojmë në bashkëpunim të mëtutjeshëm!

Me respekt,
Banka Kombëtare Tregtare

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android